zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, tedy analýza nebezpečí a kritické kontrolní body (někdy také jako systém kritických bodů), která se ve světě používá pro systém preventivních opatření. Ta slouží k zajištění zdravotní nezávadnosti potravin a pokrmů během všech činností, které souvisejí s výrobou, zpracováním, skladováním, manipulací, přepravou a prodejem konečnému spotřebiteli. Systém HACCP udává, jaké prostředky a postupy jsou nezbytné k tomu, aby se předcházelo nebezpečím, která ohrožují zdraví konzumenta ještě předtím, než se mohou projevit.
Nabídka práce
Administrativní pracovník
V HOPI děláme logistiku téměř 30 let. Znají nás v celé Evropě a jsme na to hrdí. Ale co by byla naše auta a sklady bez lidí, kteří udrží všechny papíry pěkně v pořádku? Staňte se jedním z nich!
Jaká práce Vás čeká:
* Plnění úkolů na základě příkazů a…
Umíte vzít za práci? Hupsněte k nám do HOPI!
V HOPI děláme logistiku již 30 let. Znají nás v celé Evropě a jsme na to hrdí. Výše odměny u nás ve skladu není zastropovaná, takže při pořádném nasazení, svědomitosti a troše cviku si vyděláte slušné…
Baví Vás práce s manipulační technikou?
Zavedená logistická společnost HOPI působí na českém trhu téměř 30 let. Znají nás v celé Evropě a jsme na to hrdí. Nyní hledáme pro pracoviště v Jažlovicích a Stránčicích svědomitého a ochotného pracovníka.
Výše…